SamenwerkingAl onze locaties werken zeer nauw samen met diverse externe instanties o.a.: 


Bibliotheek
Elke groep brengt geregeld een bezoek aan de bibliotheek. Er wordt voorgelezen, de kinderen wordt geleerd hoe je omgaat met een boek en hoe je boeken zoekt en uitkiest. De kinderen kiezen een boek en nemen dit mee naar school. Ook doen we mee aan projecten die georganiseerd worden door de bibliotheek.

Website: Bibliotheek Dordrecht 


ToBe
Stichting kunstzinnige vorming "ToBe" biedt het basisonderwijs in de regio cultuureducatieve programma's en activiteiten op maat in de disciplines muziek, beeldend, foto video, theater, literatuur, dans en multimedia.

Hierbij wordt gestreefd naar een samenhangend programma waarbij leerlingen gedurende hun schoolloopbaan kennis maken met alle kunstdisciplines en culturele in-stellingen. Het ontwikkelen van creatief talent en het stimuleren van enthousiasme in de beoefening van kunst is waar het om draait bij ToBe.

Alle groepen van onze school mogen jaarlijks enkele activiteiten uit het kunstmenu van ToBe kiezen. Hierbij kan gedacht worden aan een bezoek aan Museum van Gijn of een gastdocent die streetdancelessen op school komt verzorgen. De activiteiten zijn altijd een groot succes!

website ToBe 


Duurzaamheidscentrum Weizigt
Regelmatig maken groepen van onze drie locaties gebruik van het aanbod van Duurzaamheidscentrum Weizigt.

Website Duurzaamheidscentrum Weizigt