albumsHoe kan ik inschrijven?


Hoe kan ik inschrijven?
De inschrijving van uw kind op een basisschool is niet zomaar iets. Wij begrijpen dat u meerdere scholen en onderwijsvisies met elkaar wilt vergelijken. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan een van onze locaties.

De locatiemanager zal u dan zoveel mogelijk informatie geven over onze school en de onderwijsvisie. Zij zullen u tijdens dit bezoek een rondleiding geven door de school zodat u een goed beeld krijgt van de school. U krijgt dan een jaarkalender en informatie over de verschillende soorten opvang. Deze informatie kunt u mee naar huis nemen, zodat u thuis alles nog eens rustig na kunt lezen.

Mocht u na dit bezoek nog vragen hebben, belt u dan gerust met uw vraag. Als u besluit om uw kind op de Kennedyschool te plaatsen, dan dient u enkele formulieren in te vullen. Deze krijgt u overhandigd van de locatiemanager, of hier te downloaden en kunt u nadat u ze heeft ingevuld afgeven op school. De locatiemanager zal de inschrijving verder voor u in orde maken.


Kind ingeschreven op de Kennedyschool ?
Enkele weken voordat uw kind vier jaar wordt, krijgt u van de school bericht in welke groep uw kind wordt geplaatst. Vóór de vierde verjaardag zijn er tien dagdelen waarop uw kind mag komen wennen. Meestal went het kind op de laatste vijf ochtenden voordat het vier jaar wordt. Wanneer uw kind in groep 1 start, verwachten wij dat het zindelijk is en ook zelfstandig het toilet kan bezoeken.
Zodra uw kind vier jaar is, mag hij/zij de hele week naar school.


Locaties John F. Kennedyschool
Crabbehof , Bosstraat , tel: 078-6176070
Sterrenburg, Eddingtonweg, tel: 078-6188623
Wielwijk, Zuidendijk, tel: 078-6185570